Pensioensparen

Net zoals iedereen wil u op het einde van uw carrière kunnen genieten van een welverdiend pensioen. Aangezien de laatste jaren steeds duidelijker wordt dat het wettelijk pensioenstelsel onder zware druk staat, is het verstandig om zelf aan pensioenopbouw te doen.

U kan aan pensioenopbouw doen via een levensverzekering of een verzekering pensioensparen. Bovendien kan dit op een fiscaal interessante manier gebeuren, zodat meer dan 30% van het gespaarde bedrag via uw belastingaangifte kan recupereren! Wij helpen u graag verder zodat u een correcte keuze kan maken.

Sparen voor een woonkrediet

U droomt van een eigen huis… Nu is het misschien nog toekomstmuziek, maar later wilt u zeker kopen of bouwen. En daarvoor denkt u dan aan een woonkrediet. Wanneer u een lening aangaat voor de bouw of aankoop van een woning, sluit u logischerwijs ook een ‘kredietgebonden overlijdensverzekering’ af (de zogenaamde schuldsaldoverzekering). Die zorgt er namelijk voor dat uw lening wordt terugbetaald mocht u of uw partner vroegtijdig overlijden. Op die manier beschermt u uw gezin financieel gedurende de looptijd van uw lening.

U kan nu reeds een bedrag beginnen sparen om later deze schuldsaldoverzekering te betalen. Bovendien kan dit op een fiscaal interessante manier gebeuren, zodat u meer dan 30% van het gespaarde bedrag via uw belastingaangifte kan recupereren! Wij helpen u graag verder zodat u een correcte keuze kan maken.